About US

Suomen Somalimediaverkosto on yhteisöpohjainen online-media alusta eli verkkomedia, jonka tarkoituksena on kattaa tietokuilua, joka vallitsee Suomen Somaliyhteisössä ja edistää kotoutumista ja monikulttuurisuutta tuottamalla uutisia ja tietoja Suomen Somaliyhteisön kehityksestä Suomessa. Suomen somali media toimii myös Suomen Somaliyhteisön äänenä.

Suomen Somalimediaverkosto ry on rekisteröity ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka pyörittää Suomen Somalimediaverkostoa. Suomen Somalimediaverkosto käynnistettiin kesäkuussa 2020 ja sen tarkoituksena on tarjota uskottavaa ja luotettavaa tietolähdettä yleisölleen tuottamalla laadukkaita uutisia ja eettisesti hyväksyttävää raportointia tasapainon saavuttamiseksi. Käännämme myös tärkeimmät tiedot/tiedotteet somalinkieliselle yleisölle.

Suomen Somalimediaverkosto on sitoutunut julkaisemaan totuutta, kunnioittamaan yksilön yksityisyyttä, kulttuuria ja sosiaalisia arvoja. Kieltäydymme myös tinkimättömästi edistämästä kaikenlaista väkivaltaa tai suvaitsemattomuutta. Noudatamme Julkisen sanan neuvoston ns. hyvää journalistista tapaa.

Tässä suhteessa tarjoamme palveluita myös kaikille asiaan kiinnostuneille organisaatioille parhaista mahdollisista tavoista, saada heidän lehdistötiedotteensa tärkeät ilmoituksensa somaliyhteisöille eri puolille Suomea.

Viestintäkanavat, joilla otamme yhteyttä Suomen Somaliyhteisöön ovat verkkosivustomme, sosiaalisen median kanavien ja WhatsAppin välityksellä, joiden avulla voimme helpommin toimittaa ja tiedottaa tarvittavat tiedot kohderyhmälle.

Vastaava päätoimittaja: Mohamed Ibrahim 
Sähköposti:
mii@suomensomalmedia.fi

Päätoimittaja: Abdi Mohamud
sähköposti: abdi.mohamud@suomensomalimedia.fi 

Sähköposti: info@suomensomalimedia.fi

                  Editor@suomensomalimedia.fi

Lisätietoja:

Suomen Somalimediaverkosto ry
Y-tunnus: 3160343-7

info@suomensomalimedia.fi